Kjør debatt!

Bai og jeg blir nok aldri enige: På Bokprat-forumet diskuterer vi for tiden boka jeg skrev omtale om på søndag. Det er virkelig moro å dusiktere bøker på en sånn måte, med oppegående folk som ikke kaster skitt etter deg bare fordi du mener noe annet.

Det er faktisk noe jeg liker så godt med det forumet. Det er en liten gjeng oppegående folk, som bryr seg om hva de sier og hvordan de ordlegger seg. De er opptatt av det gode språket (jfr. tråden «Æresånøyea?») og de tenker helt klart gjennom hva de skriver.

Jeg vil derfor nok en gang rope hurra for Bokprat, samt et hurra for den gode debatten!

2 kommentarer til «Kjør debatt!»

  1. «Det er virkelig moro å dusiktere bøker på en sånn måte,med oppegående folk som ikke kaster skitt etter deg bare fordi du mener noe annet.» Takk det same – det er verekeleg kjekt.

  2. Så bra! Jeg har meldt meg på forumet, men tida strekker liksom ikke til til alt jeg vil. Men enig i at det er herlig når folk faktisk tåler debatt uten å bli sure eller skjelle deg ut. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *