Månedens sanger: Hanne Hukkelberg

Mars’ sanger er norske Hanne Hukkelberg. Hun ble født på Kongsberg i 1979, og allerede i treårsalderen både sang og spilte hun intrumenter. Hun har en nesten sart, men veldig vakker, «sound», og tekstene er herlig poetiske. Hun skriver både norske og engelske tekster, og jeg vil starte med en av de norske:

Boble

Boble av bomull
Spinner rundt
Med meg
Inni seg
Gjennomsiktig

Sansene svimles
Synet sløres
Bobletid

Hver detalj
Blir større her
Som snekrystallens
Mange tær og
Sirkelens mange
Hjørnetenner


Link til YouTube

Én kommentar til “Månedens sanger: Hanne Hukkelberg”

  1. Har bare hørt en sang av henne før, og det var «Lucy´s song» som forøvrig er et av sporene til filmmusikken til Chronicles of Narnia – The Lion, Witch and the Warderobe. Finner den vel på youtube… meget fin sang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *