Vinneren av årets Riverton er…

Rivertonprisen er en litterær krimpris som deles ut av ut av Rivertonklubben, Bokhandlerforeningen, Den Norske Forleggerforening og De Norske Bokklubbene. Dagbladet.no forteller at årets vinner er Drømmenes land skrevet av Vidar Sundstøl.

««Drømmenes land» er hans fjerde roman, og den første i den såkalte Minnesota-trilogien. Den handler om den norskættede politimannen Lance Hansen, som finner en ung, norsk turist slått i hjel ved bredden av Lake Superior i USA. Dermed begynner han å nøste opp et hundre år gammelt mord, som involverer hans egen, norske slekt.

«Dvelende og troverdig, og samtidig intenst spennende, skildrer forfatteren hovedpersonens dilemma i et spenningsfelt med rike miljøskildringer og dirrende landskaper,» skriver Riverton-juryen i sin begrunnelse.»
Dagbladet.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *