Bare litt til…

Har du det sånn noen ganger at når du ligger og leser om kvelden, så hender det at du tenker at du bare skal lese litt til, og så plutselig oppdager du at det er langt på natt? Der har du ligget og lest og helt glemt bort tiden, og da du sjekker klokka ser du at du burde ha sovet for lenge siden? Det hender definitivt meg! Og det hendte meg i natt. Klokka var rukket å bli nærmere fire da jeg slukket lyset og la meg til å sove, og da måtte jeg tvinge meg selv. Heldigvis starter jeg ikke på jobb før klokka tre i dag, så jeg har god tid til å tylle i meg noen kopper kaffe og kanskje lese litt videre, hvis jeg tør… Tenk om jeg glemmer å gå på jobb?

3 kommentarer til «Bare litt til…»

  1. Eg opplever det stadig vekk. Nesten like ofte som eg opplever å våkne midt på natta, med briller og bok i heile ansiktet og lyset på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *