Miniferie!

I morgen reiser jeg på en aldri så liten miniferie til Tigerstaden! Jeg gleder meg. Jeg skal blant annet bookcrosse (alltid koselig å treffe bookcrossinggjengen), på teater og se Verdiløse menn og på kino og se X-Men Origins: Wolverine. Det er med andre ord mye å glede seg til!

I håndbagasjen følger følgende bøker med meg, siden jeg nok også kommer til å få tid til å lese litt: Guilty Pleasures av Laurell Hamilton (med mindre den leses ut i løpet av dagen), The Host av Stephenie Meyer og eventuelt The Man in the High Castle av Philip K. Dick.

Benytter du deg av langhelgen til å reise litt? Hvilke bøker blir eventuelt med deg på reisen?

4 kommentarer til «Miniferie!»

  1. Å, jeg liker Philip K. Dick!

    Jeg skal ikke reise, men skal derimot lese Staten av Platon, igjen. Jeg syns nå det er ganske trivelig 🙂

  2. Jeg reiser til Paris og skal lese ferdig Twilight serien. Er snart ferdig med nummer tre. Så da overlater jeg Tigerstaden til deg – GOD FERIE!

  3. Har akkurat begynt på Latours katalog av Frobenius. Også har jeg siste Twilightboka liggende. Og en hylle til, fakstisk… Men så skal jeg ikke reise bort heller, da. 😉

  4. Her blir det nok ikke tid til så mye ekstra lesing selv om det er langhelg, har en sønn på 3,5 år som ikke syntes det er noe særlig om mamma sitter med nesen i en bok 😉

    Jeg har forresten også planlagt å få med meg Wolverine på kino i løpet av helgen. Gleder meg, både fordi jeg er fan også må jeg innrømme at jeg syntes at Hugh Jackman er veldig kjekk.

    Håper du får en strålende helg i Tigerstaden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *