Julekalender 2009: Luke 23.

Det var engang en liten nisse som het Putti Plutti Pott – Putti etter oldefaren sin og Plutti etter tippoldefaren sin – og Pott til etternavn. Men det som var så ekstra gøyalt med lille Putti Plutti Pott var bestefaren hans, for det var selveste Julenissen.

Og nå skal du få høre hvordan Putti Plutti Pott kom til å treffe Petter og lille Caroline, som er ganske alminnelige menneskebarn sånn som du, og hvordan hele Nisseland ble satt på hodet – og det bare var såvidt Julenissen kom seg avsted til alle snille barn på julaften.

Det var en kveld like før jul. Det hadde snedd tett hele dagen, og alt var blitt så mykt og fint og stille, med spennende blå skygger i det bleke måneskinnet. Inne i stuen var det trygt og godt, og det knitret og smalt festlig i et stort bål på peisen.

Fra Putti Plutti Pott og Julenissens skjegg av Per Aspelin.

Én kommentar til “Julekalender 2009: Luke 23.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *