Konto og Gitar: en kortfilm av Jo Nesbø.

Forfatter og multitalent Jo Nesbø har gjort det igjen. Sammen med skuespiller Henrik Mestad har han regissert kortfilmen Konto og Gitra, som han også har skrevet manus til. Filmen, som kommer på norske kinoer som forfilm i midten/slutten av februar, handler om unggutten Jo, som drømmer om å kjøpe Watson-kassegitar og lære seg «Independence Day» – den fineste sangen han vet om. For å få råd til dette jobber han på brusfabrikken, men da han går i banken for å ta ut penger treffer han «Bank ass.» Gudny, som sier at ekte mannfolk ikke tar ut penger, de setter dem inn… Og på to sekunder har Jo rukket å stormforelske seg i Gudny.

Det er en søt film om det å være ung og om drømmer og hvor lett det er å forelske seg som tenåring. Og her får du en aldri så liten førpremiere på filmen:

2 kommentarer til «Konto og Gitar: en kortfilm av Jo Nesbø.»

  1. Tilbaketråkk: Bloggerne involveres
  2. Sykt bra?

    Man sa ikke sykt bra, på 70-80 tallet. Sykt bra er 90/oo sjargong. Eller var den jo søt denne. Litt typisk Nesbø, om man kan få si det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *