Fem år i dag!

Tenk, i dag er det fem år siden første innlegg i denne bloggen som det den har blitt til: En blogg med tema litteratur. For meg er begrepet «litteratur» ganske vidt, og dermed favner bloggen mer enn bare bøker.

Når jeg tenker tilbake på for fem år siden i dag, føles det som en evighet siden. Mye har skjedd siden da jeg satt på nasjonalbiblioteket i Budapest og fikset på bloggen. Den gang var jeg bibliotekarstudent på siste året, og ante ikke hva framtiden hadde å by på eller hvor veien ville gå. I dag har jeg jobb som barne- og ungdomsbibliotekar, og selv om det ikke akkurat er en jobb man blir rik av penger av, så blir man definitivt rik på opplevelser og inspirasjon.

Jeg har blogget i over ti år, og var antakelig blant de første bloggerne i Norge. Da jeg startet Av en annen verden som en litteraturrelatert blogg hadde jeg lenge tenkt på dette med å skrive om et bestemt tema. Valget falt naturlig nok på nettopp litteratur, siden jeg alltid har elsket å lese og det er en av tingene jeg virkelig brenner for.

I flere år hadde jeg benyttet meg av Blogger som «bloggmotor», men bestemte meg etterhvert for å skifte til WordPress. Dette skjedde sommeren 2008, og i starten syntes jeg det var ganske tungvint, men etterhvert som jeg har blitt kjent med dette systemet, har jeg likt det bedre og bedre. Å bytte system og alt det medførte tok dessuten lenger tid enn planlagt, mye på grunn av en bilulykke jeg var med i i starten av juli samme år.

Siden første innlegg 27. januar 2005 og fram til i dag har jeg lagt ut over 80 bokomtaler, og det var en bokomtale som fikk åpne bloggen: Dagen før hadde jeg lest ut Til odel og eie av Jørgen Gunnerud, og selv om jeg ikke ble kjempeimponert syntes jeg boka var leseverdig.

Jeg regner med at det vil bli mange flere innlegg i tiden framover, da jeg ikke har noen planer om å avslutte bloggingen med det første. Så takk for følget så langt, og jeg håper mange av dere vil fortsette å følge meg lenge enda…

Anno 2005
Slik så bloggen ut for fem år siden.

6 kommentarer til «Fem år i dag!»

  1. Gratulerer med 5-årsjubileum og lykke til videre:-)
    Bloggen er av god kvalitet, og det er jo du også…

  2. Er noen dager på etterskudd, men vil gjerne si gratulerer så mye med bloggbursdag! 🙂
    Selv om jeg ikke er av de flinkeste kommentatorene, setter jeg stor pris på bloggen din og plukker opp mange boktips herfra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *