Dikt på en fredag.

DET EVIG KVINNELIGE

Jeg gav bort sjela mi
til ei jente.

Hun så på den.

Smilte umerkelig.

Og droppet den
i rennesteinen.

Elegant.

Det var dame med stil!

Fra Å føre krig mot den gjengse maratonprosa av Richard Brautigan, gjendiktet av Jan Erik Vold.

4 kommentarer til «Dikt på en fredag.»

  1. Det er juks, Eli. 😉 Det er «planlagt», dvs. skrevet på forhånd, og postet når jeg har satt det til å postes. Fin funksjon i WordPress. 😉

  2. Så bra blogg du har! Morsomt dikt også :)Er relativt ny blogger, så jeg sonderer fremdeles terrenget, kan man si:) Stikk gjerne innom bloggen min, om du vil. Den er litt uhøytidelig og humøravhengig, men skriver mest om bøker, smått om film og litt om ymse fjaserier 🙂

  3. Hei 🙂 Fin blogg du har:) Og morsomt dikt! Jeg er relativt ny blogger, så jeg sonderer fortsatt terrenget , kan man si. Stikk gjerne innom bloggen min. Den er litt uhøytidelig og humøravhengig kanskje. Skriver mest om litteratur, noe om film og litt om fjas:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *