Ordlyd: en nettkonkurranse.

Sakset fra NRK.no:

Bøker er ikke bare lesing – som gir fantasifulle bilder. Det kan også handle om lyd. Er du en av dem som «hører» handlingen mens du leser? Torsdag 18. mars, på Internasjonalen i Oslo, lanserer vi nettkonkurransen «Ordlyd» der DU kan lage ditt eget lydspor med utgangspunkt i en gitt tekst. Hvis du er mellom 17 og 30 år.

Hele idéen om dette kommer fra London:

(…) boktekster inspirerer også til å lage rene lydspor, noe den engelske krimforfatteren Cathi Unsworth og musiker, komponist og lydentusiast Pete Woodhead har hatt suksess med på nettet. Nå skal de gjøre det live som pangstart på prosjektet «Ordlyd».

Med bakgrunn i dette er det nå Bok i P2 som oppfordrer lesere til å lage sine lydspor til litterære tekster. Torsdag 18. mars arrangerer de en «åpning» på Internasjonalen i Oslo, og dit kommer også forfatterene Kristine Tofte og Harald Rosenløw Eeg. Tofte og Eeg skal presentere hver sin litterære tekst, og de som ønsker å være med i konkurransen må velge én av disse tekstene. Denne teksten skal du lese opp og lydlegge. Konkurransen er åpen for absolutt alle bok- og lydinteresserte i alderen 17 – 30 år.

Arrangementet er gratis, og dørene åpner kl. 19, og vil du vite mer, kan du lese om det hele på NRKs hjemesider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *