Skal det være et e-dikt?

Første gang jeg hørte om e-diktet må jeg innrømme at jeg ble litt forvirret. «Hva i alle dager er det?» tenkte jeg. Dette måtte jeg finne ut av! Så jeg klikket meg inn på e-diktets hjemesider, og kunne lese følgende:

Fylkesbibliotekene i Buskerud, Vestfold og Østfold sørger for at du får en diktopplevelse sendt direkte til deg. En gang i uka. Hele året. Helt gratis.

Man skulle altså registrere seg med e-postadresse, og så ville man få tilsendt dikt på e-post en gang i uka. «Spennende!», tenkte jeg og registrerte meg like godt for å motta dikt både for barn og voksne.

Det er nå godt over to uker siden jeg registrerte meg o så langt har jeg mottatt to dikt for voksne, og to dikt for barn. Diktene har vært ganske korte, og det er en hyggelig liten forfriskning i hverdagen. Gleder meg til å fortsette å motta dikt, så langt ser dette veldig bra ut!

Én kommentar til “Skal det være et e-dikt?”

  1. Så bra! Jeg gleder meg til å lese, samt ser på diktene du legger ut her på fredagene på samme måte. 🙂
    *klem*

    A.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *