BookCrossing i Oslo – igjen!

Siden jeg skulle til Oslo denne uka, var jeg så heldig at jeg fikk overtalt bokcrossing-gjengen i Oslo til å legge april-treffet sitt til en dag jeg var der. Og jeg må bare si at det var veldig koselig å treffe folk, både gamle kjente og nye fjes! Det er en så flott gjeng, og jeg koste meg virkelig!


EBS©2010

EBS©2010

EBS©2010

7 kommentarer til «BookCrossing i Oslo – igjen!»

  1. Lurer på hvem det er som sitter med gps og sikler over Sylvester (hehe).
    Hyggelig å møte deg forresten, alltid artig å sette ansikt til bokstaver.

  2. Christine: Jovisst, en aktiv en. De har møter hver måned. Kjempefin gjeng!
    Anita: Det gjør nødvendigvis ikke jeg… Men dukker nok opp med ujevne mellomrom. 😉
    Stine: Les om bookcrossing HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *