Lat lørdag…

Det er 1. mai og alt er stengt. Helst skulle man gått i tog og vist sin solidaritet, men jeg bor i en by uten 1. mai-arrangement. Dermed har dette vært en svært lat lørdag, og jeg har tilbragt mye tid på magen med nesa i ei bok. Leser for tiden Hestenes klan av debutant Live Bonnevie, som jeg skal skrive om 10. mai i forbindelse med bokbloggturnéen.

Jeg må innrømme at denne latskapen er ganske behagelig.

5 kommentarer til «Lat lørdag…»

  1. Ikke helt uten arrangement, – du kunne hørt Eirik Schøtt Pedersen holde 1. mai-tale.. ikke for at jeg gjorde det selv 😉

  2. Ikke alle leser FD. Synes det er dårlig når det kun annonseres i FD og ikke andre steder. Har de ikke hørt om å henge opp plakater o. l.?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *