One Book, One Twitter!

Borte på Twitter skjer det i disse dager noe ganske unikt: Vi skal alle lese samme bok og twitre om den! Etter avstemning gikk American Gods av Neil Gaiman av med seieren, i dag gikk startskuddet! Alle twitringer vi gjør underveis i forbindelse med prosjektet får Twitter-taggen #1b1t. Med andre ord er det en hel haug med mennesker over hele verden som skal lese samme bok samtidig. Kult, eller hva?

Jeg oppfordrer til å lese DETTE innlegget i Wired for å blant annet se hvilke bøker som var med i avstemningen. Les også DENNE artikkelen i nettutgaven til The Guardian om fenomenet.

Jeg gleder meg til å lese denne boka igjen. Her er et bilde av mitt eksemplar, som ankom i posten i dag (har vært på besøk hos en kompis, og før det utlånt til diverse folk):

American Gods, Neil Gaiman. EBS©2010

4 kommentarer til «One Book, One Twitter!»

  1. Ja! Han er min favorittforfatter, så jeg anbefaler ham selvsagt på det sterkeste. Hva med å slenge deg med på American Gods «read along»?

  2. Da må jeg jo begynne å twitre – nei nei nei nei! Dessuten er det fint å vite at jeg har store skatter som venter på meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *