The Winding Stair.

I Dublin finnes det en bokhandel som heter The Winding Stair. Dette er en liten, koselig og selvstendig bokhandel, som i tillegg til bøker serverer lunsj! Å komme inn i butikken føles litt som å komme inn i noens stue, syntes jeg, bortsett fra at det lå bøker på nesten alle bordene.

De har store, gammeldagse ørelappstoler, og i vinduet henger det bøker på snorer! Vinduskarmen, hvis man kan kalle det dét, er innredet med de samme stolene og et bord, hvor man kan sitte og ta seg en kopp kaffe eller te, spise litt lunsj, eller sitte og lese. Hvis man synes det er OK å nærmest sitte på utstilling, da…

The Winding Stair selger forøvrig ikke bare nye bøker. De hadde faktisk en hel liten avdeling med brukte bøker. Spesielt mange brukte «Penguin Classics», disse grønne billigutgaver av klassikerene. Her kan man med andre ord gjøre et aldri så lite kupp…

Elin Bekkebråten Sjølie © 2010
Gamle, store relappstoler man kan krølle seg sammen i for å lese…

Elin Bekkebråten Sjølie © 2010
På innsiden.

Elin Bekkebråten Sjølie © 2010
Skal det være en kopp te?

3 kommentarer til «The Winding Stair.»

  1. Heisann! Tusen takk for tipset 🙂 Jeg håper at ferien til neste år går til nettopp Dublin, og da er det klart at jeg skal besøke denne bokhandelen! Hilsen Anette 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *