Jeg har sett Harry Potter and the Deathly Hallows, første del.

Jeg har besøk av ei god venninne fra Oslo, og i går var vi på kino og så første del av Harry Potter and the Deathly Hallows på kino. Jeg ble ikke skuffa!

Som bøkene har naturlig nok også filmene blitt mørkere og mørkere, og jeg tror jeg trygt kan si at dette er den mørkeste av filmene så langt. En av tingene jeg hadde å utsette på boka, var at den brukte veldig lang tid på delen hvor de flytter fra sted til sted og gjemmer seg fra «Death Eaters». I filmen synes jeg dette var håndtert bedre, det var kraftig kuttet ned, og ble akkurat passe.

Filmen er, som tidligere nevnt, ganske mørk. De har allikevel fått med humor. I stor grad var det vel tvillingene, Fred og George, som strålte med en god porsjon galgenhumor. Helt slik vi kjenner dem. Men det var heller ikke fritt for en tåre eller to i øyenkroken.

Filmen hadde god flyt, og jeg satt som fjetret fra start til slutt. Dette er en film jeg tror fansen er svært fornøyd med!

Bilde: Offisiell filmplakat.

4 kommentarer til «Jeg har sett Harry Potter and the Deathly Hallows, første del.»

  1. om jeg ikke tar helt feil, er det Fred og Frank, ikke george :p har lest dødstalismanene 2 ganger så håper jeg ikke tar feil :p

    1. Torstein Bugge Høverstad, som har oversatt Harry Potter-bøkene til norsk, har kalt dem Fred og Frank i oversettelsene. Jeg har lest bøkene på engelsk, som er orginalspråket, og der heter de Fred og George. Hør godt etter neste gang du ser en av filmene, så vil du høre at de blir omtalt som Fred og George.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *