Elins julekalender 2010: Luke 16

I dag har vi fått en flott hilsen fra Iselin Alvestad, best kjent som forfatter av fantasy-serien Alanya. Har du ikke lest bøkene hennes fra før, vil jeg anbefale dem. Ikke bare er de spennende, men de inneholder sterke kvinneskikkelser også!

Desember.

Da jeg våknet i dag morges var verden hvit. Jeg dro på meg jakken og gikk ut. Kulda bet i ørene, og håret, som fremdeles var vått, stivnet til harde knuter. Sola var i ferd med å stå opp, og verden var en snøfest, pyntet med glitrende krystaller. Akkurat slik, tenkte jeg, vil jeg huske desember. Ventetid og væretid. Tiden for å nyte livet med alt det har å by på. Glede. Gjestfrihet. Gavmildhet, men også ettertanke og vemod.

¤Iselin

Én kommentar til “Elins julekalender 2010: Luke 16”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *