Ting jeg ikke får se.

Jeg er i Manchester, og har for lengst oppdaget at tiden ikke kommer til å strekke til, siden det er en mengde ting og tang jeg vil se og gjøre. Med andre ord må jeg vel egentlig komme tilbake en annen gang.

I går hadde jeg dog tenkt å se to ting, som jeg ikke får sett. Ikke på grunn av tidsmangel, men rett og slett fordi disse er stengt.

Jeg plukket med meg en brosjyre fra the John Rynalds Library, som tilhører Universitetet i Manchester. Nettopp på grunn av at det er et universitetsbibliotek, betyr at det følger semesteret, og dermed er det stengt fram til og med 4. januar. Dumt, men ikke mye å gjøre med.

Et annet bibliotek jeg hadde lyst til å besøke var Central Library. Jeg har inntrykk av at dette er et ganske stilig bygg, det er i hvert fall det fra utsiden. Men også dette er stengt: Biblioteket pusses opp og renoveres, og åpner ikke igjen før 2013…

Men kanskje greit å ha noe tilgode?

Én kommentar til “Ting jeg ikke får se.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *