Disse fredagsdiktene…

Jeg veit ikke helt hva som skjedde, men det begynner å bli ei stund siden jeg postet et «Dikt på en fredag». Jeg har egentlig ikke fått noen tilbakemelding på hvorvidt de er savnet eller ikke. Hva synes dere, skal jeg ta det opp igjen, eller er det ikke så farlig?

9 kommentarer til «Disse fredagsdiktene…»

  1. Eg har alltid likt dei veldig godt. Nå har jo eg vore borte frå bloggosfæra ein periode, viss ikkje er eg sikker på at eg ville merka at dikta blei borte. Så for min del må du gjerne fortsette. Men nå bloggar du kanskje ikkje bare for min del, så du må jo for all del gjere som du vil.

      1. Åh, hurra! Eg er lettare febril, og gleder meg stort til bok i posten.

        Eg har oppdaga mykje spennande lyrikk gjennom fredagspostane dine!

  2. Jeg er ny her og synes fredagsdikt er en v.god idé! Har selv hatt et søndagsdikt i ny og ne (i påvente av Bai sin lyrikkutfordring kanskje starter igjen). Men det viktigste er vel om du har lyst til å finne frem fredagsdikt? Bloggen er jo noe du skal kose deg med 🙂

  3. Jeg synes fredagsdiktene er utrolig hyggelige, og leser de stort sett hver uke. Men det er klart – blir det ikke noe gøy lenger for deg, og mer mas å finne noe, så er det kanskje på tide å ta en pause eller stoppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *