Cover it up!

Jeg har kjøpt meg omslag til lesebrettet mitt. Jeg skjønte ganske kjapt etter at jeg hadde kjøpt brettet at jeg trengte noe slikt, spesielt da jeg var på Stavanger-turen min. Etter en del leting kom jeg over dette lilla omslaget på eBay. Det så pent ut, og var billig, så da slo jeg til.

Jeg er litt forelska. Det er så fint!

Sony eReader-omslag

8 kommentarer til «Cover it up!»

 1. Kjempefint bokomslag! 😉

  Det ser ut som du er fornøyd med lesebrettet ditt. Jeg kikket litt på iPad-brettet, men har ikke fått kjøpeabstinenser … ennå.

  1. Selv Apple-entusiasten på fylkesbiblioteket sier følgende om iPad som lesebrett: Ubrukelig! (Hans ord). Han har også forelska seg i Sony sin (samme som mitt). De holder på og tester diverse der (de er samlokalisert med oss, så vi spiser lunsj sammen), og jeg tror de alle sammen er enige om at iPad er håpløst som lesebrett.

 2. Ooooh, lekkert! Jeg vil også ha noe sånn til padda mi 😀

  Og iPad’en er ikke så ubrukelig som all that, seff, den er ikke PERFEKT, men jeg liker å lese på den med Kindle-appen. Det tar ca to sider irritasjon over skinnende skjerm før man lærer seg å tilte den litt for å unngå glaren, resten er helt ok. Jau, den kunne vært litt mindre og lettere, men med alt det andre jeg bruker den til så er størrelsen grei den – slipper å ha både en Kindle og en laptop med meg på reise feks.

  Så skal det sies, jeg bruker den til alt mulig som folk sier den er ubrukelig til – synes den er kjempefin å ta notater på, kjører powerpoint-presentasjoner fra den, spiller masse gøy på den, jobber og emailer og gjør det meste fra den når jeg er på reise… Kanskje jeg bare ikke var så bortskjemt fra før?

  1. Er redd jeg nok aldri kommer til å like iPad… En annen ting med den er jo at den er så stor, tung og klumpete at man like godt kan lese en paperback. 😉 (Nå snakker jeg om boklesing, ikke alt det andre). Og så lenge iPad ikke kommer med skikkelig tastatur, så synes jeg den generelt er ubrukelig. 😉 Men det er smak og behag, selvsagt, for meg var den bare en irriterende, klumpete, tungvin sak. Min 5″ eReader er så smidig at den går nedi selv den lille veska mi, hvor jeg ikke får plass til paperbacks…

 3. Eg har leita etter same lesebrettet som du har ei stund, men det er visst vanskeleg å få tak i, i fysiske butikkar. Eg får fortsette jakta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *