En god latter…

Det er nok tre komikere jeg er spesielt begeistret for: Bill Hicks, Dylan Moran og Eddie Izzard. Jeg har blitt fortalt at samtlige av disse komikerene sjeldent likes av kvinner. Noen skikkelig begrunnelse har jeg dog ikke fått, og ikke kan jeg påstå at jeg har gjort meg de samme erfaringene, snarere tvert imot. Jeg kjenner flere hunkjønn som faktisk er svært begeistret for de nevnte komikere.

Men jeg skal ikke dvele rundt dette, det er fredag, og jeg vil heller spre litt glede. Se disse videoene og få dere en god latter (eller to eller tre…)

Dylan Moran om aksenter:

Eddie Izzard om språk:

Bill Hicks om Satan i sangtekster:

7 kommentarer til «En god latter…»

  1. Bill Hicks er en av mine favoritter, kun overgått av George Carlin. Elsker hans «Drugs are good for you». Har ikke sjekket ut Moran og Izzard noe særlig. Burde kanskje gjøre det… 😉

  2. Hicks tok den jo ganske langt ut da han begynte med sine Goatboy-greier, da. Men ellers konsentrerte han vel svartsynet sitt mot alle dumme mennesker, og da var vel kjønn underordnet. Den tiraden han har på Relentless-DVD’en om New Kids on the Block og I want my rock stars DEAD! er et fantastisk stykke performance-kunst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *