NM i poesislam under Litteraturfestivalen på Lillehammer.

Fredag 27. mai kl 20.00-22.00 arrangerer Foreningen !les NM-delfinale i poesislam. Evenementet finner sted i kaféen på Kulturhuset Banken, Lillehammer, under litteraturfestivalen. Deltakere i denne delfinalen er Guro Sibeko, Henning Gärtner, Håvard Rem, Ingebjørg Liland, Katja Hogset, Peter Dyreborg og Sofie Skjerve. Konfransier er Therese Bakkevoll, som van NM i poesislam i 2008. Vinneren av delfinalen stikker av med bokpakke og billett til finalen i Oslo på Cafeteatret 4. november.

De som befinner seg i Lillehammer under delfinalen oppfordres til å delta som publikum, og det er helt gratis. Publikum er nemlig essensiet for en god poesislam, og det settes pris på om man er aktive og applauderer og kommer med tilrop. Publikumsjuryer blir plukket ut i begynnelsen av arrangementet, og disse avgjør slampoetenes skjebne. Derfor er det lov til å kritisere disse, men aldri deltakarane.

Du kan lese mer om poesislam på poesislam.no.

2 kommentarer til «NM i poesislam under Litteraturfestivalen på Lillehammer.»

  1. – Åh! Omar Musa, jeg er bergtatt, hardt, slik at pusten stopper mens hjertet mitt slår rytmen til diktet ditt.

    Både innhold og rytme minner om Do not go gentle into that good night av Dylan Thomas.

    Så fint at du delte dette, Elin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *