Tante Ingers tehus.

Helt siden jeg leste om Tante Ingers tehus i bloggen til Ida Zachariassen Sagberg har jeg hatt lyst til å besøke dette testedet. Da jeg besøkte Tromsø sist helg, benyttet jeg anledningen til å dra med meg Ida dit.

Tante Ingers tehus åpnet for et halvår siden, og ligger i Skippergata 11 i Tromsø. Lokalene er i et eldre hus, og er innredet med møbler fra loppemarked, så vidt jeg kunne forstå. Teen som serves kommer fra Le Palais des Thes, og det serveres hjemmelagede kaker.

Besøket stod definitivt til forventningene, og vel så det. Den hyggelige damen bak disken kunne virkelig sin te, den var nyedlig. Ida og jeg delte et stykke sitronkake, som smakte himmelsk. Atmosfæren var god, og jeg virkelig storkoste meg.

Tante Ingers tehus anbefales alle teelskere som bor i eller besøker Tromsø!

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie
Tante Ingers tehus, Skippergata 11, Tromsø.

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie
Teen serveres i små tekanner.

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie
Mitt teelskende selskap, min venninne Ida.

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie
Her satt vi. Det så riktig så luksuriøst ut.

9 kommentarer til «Tante Ingers tehus.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *