Sommer i Finnmark.

Dette er min tredje sommer i Finnmark, og jeg blir fortsatt fortalt at når det er sol, så slipper man alt man har i hendene og løper ut. Jeg har nærmest tatt dem alle på ordet, og latt trening være trening, husarbeid være husarbeid, tar med meg boka jeg leser og setter meg i solveggen og leser. Slike dager må nytes.

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

5 kommentarer til «Sommer i Finnmark.»

  1. Good for you 🙂 Blåbæra er på hell her bak huset, men det ble noen i bøtta i dag også… *kling* og noen i magen. Deilige dagen.

  2. Så deilig å bare la husarbeid være husarbeid og trening være trening. Jeg har også latt de tingene seile sin egen sjø i det siste, og det bærer leiligheten preg av, så nå har jeg startet opprydding mot jul (er ikke så innmari kjapp at det gjør noe:p). 😉

      1. Helt enig, Elin! Det gjelder å nyte sola og godværet mens man kan! Her har det regnet MYE siden jeg kom hjem, og jeg savner Finnmark…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *