Tid for e-post!

Jeg har fått e-post i innboksen min med noen spørsmål, så da er det igjen duket for «Elin svarer på e-post»:

Fra: Lene
Emne: mistet og funnet/lost and found

Meldingstekst:
Hei
Jeg beundrer også oliver jeffers sin «lost and found» og ser at du skriver på bloggen din at du fant dvd’en etter litt leting. Finnes filmen på norsk? Og kan jeg spørre hvor du fikk tak i filmen? Har så lyst å kjøpe denne til sønnen min til jul.

Jeg har ikke funnet filmen på norsk, men så vidt jeg husker er det lite tale i filmen. Mitt eksemplar fant jeg på Play.com, og den var overraskende billig.

Fra: barbro
Emne: blogglink

Meldingstekst:
hei. jeg har så smått startet å blogge litt igjen, på http://barbrosverden.blogspot.com/. der har jeg lagt til bloggen din som en blogg jeg liker og sånn at tittelen på siste innlegg vises. håper det er greit for deg?

Ja, det er fritt fram å linke til bloggen min. Litt av poenget med blogger er å lenke til hverandre, og for mitt vedkommende er det strengt tatt ikke nødvendig å spørre om lov. Det er bare å kjøre på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *