The Guardian Books Podcast

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2014
Jeg lytter til podcast på mobilen.
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2014
For ei god stund siden oppdaget jeg The Guardian Books Podcast, en podcast som etter hvert har blitt en av mine favoritter. Her snakker vi om høykvalitetsboksnakk! Ukentlig legger de ut en ny podcast, som man kan lytte til helt gratis. Jeg bruker et podcastprogram på mobiltelefonen min for å høre på, men det går også an å høre på via hjemmesidene, samt iTunes (se under).

Podcasten blir presentert av Guardian books’ redaktør Claire Armitstead, og inneholder forfatterintervjuer, høytlesninger, diskusjoner og mye mer. Med andre ord: En gullgruve for bokelskere!

Har du noen bokrelatert podcast du lytter til? I tilfelle, hvilken?

Lytt til podcasten:
Nettside.
Feed/XML
iTunes

Én kommentar til “The Guardian Books Podcast”

  1. Så flott! Takk for tipset, Guardian-podcasten er herved abonnert på! Jeg har bare hørt på populærvitenskap-podcaster tidligere, så dette blir min første bokrelaterte. Tipp topp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *