Dusjtitting – erotikk for 11-åringer.

PølseidiotenI går kveld hadde Dagbladets nettutgave et intervju med Bjørn Arild Ersland. Ersland har nettopp kommet ut med en ny barnebok i serien «Lett å lese», nemlig Pølseidioten. I følge Dagbladet sier forfatteren selv at boka tar 11-åringers erotikk på alvor. For en 11-åring er det erotikk å ligge på gulvet og kikke på jentene i dusjen gjennom dørsprekken.

Boka er gitt ut på Damm forlag, og de skriver om boka:

Pølsa ligger på gulvet og kikker gjennom dørsprekken.

Han ser på jentene som dusjer.
Lars vil gjerne se, men tør ikke. Likevel tar han mot til seg. For første gang ser han Live naken. Lars har aldri sett noe finere. Lars elsker Live. Men det vet hun ikke. Heller ikke at Lars ligger og ser på henne. Ikke ennå. Men så ødelegger Pølsa alt.

En frisk bok om forelskelse og vennskap. Og om de forviklinger og spenninger som hører med…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *