Oslo Science-Fiction-festival: 31. juli – 3. august 2008

Oslo Science-Fiction-estivalOm ei uke braker det igjen løs for Oslo Science-Fiction-festival (OSFF). Festivalen for oss som liker fantasy og science-fiction avholdes i år fra 31. juli til 3. august på Helga Engs Hus, Blindern, Universitetet i Oslo.

Årets hedersgjester er forfatterene Iain M. Banks og Torstein Bugge Høverstad, sistnevnte er kanskje mest kjent som oversetter av Ringenes Herre- og Harry Potter-bøkene. Det kommer dessuten en rekke andre mer eller mindre kjente forfattere: Jon Bing, Ingeborg Arvola, B. Andreas Bull-Hansen, Eirik Newth og Ragnfrid Trohaug, bare for å nevne noen.

Jeg regner med at jeg også i år vil skrive en liten, daglig rapport fra festivalen. Følg med, følg med!

7 kommentarer til «Oslo Science-Fiction-festival: 31. juli – 3. august 2008»

  1. Jeg stikker kanskje innom en av dagene. Fryktelig dårlig planlegging av arrangørene, forøvrig, som fortsatt ikke har klart å fastsette dagspriser på nettsida si. Bah.

  2. MsJoplin: Jeg vet ikke hvor vanlig det er med dagsbilletter, de fleste kommer for hele festivalen. Og husk at alt gjøres på frivillig basis, og at mange av dem jobber fulltid i tillegg til å arrangere festival. Det er sikkert ikke verre enn at man kan sende en e-post og spørre.

  3. Ikke alle som har mulighet til å gå alle dagene vettu (jeg nekter å betale for alle dagene om jeg bare skal dit en dag liksom), slike ting burde de ha klart å fastsette når de fastsatte prisene for hele smørja. Og nei, jeg gidder ikke maile når de burde ha opplyst om dette på nettsida, har de ikke prisen der vet de det nok heller ikke når jeg mailer.

  4. Nå vet jeg ikke om de har lagt det ut på hjemmesidene, men jeg sjekket da jeg var der, og det koster 150,- for dagsbillett (bortsett fra i dag, men i dag er uansett for seint. ;))

  5. Jepp, nå har de lagt det ut. Har litt lyst til å sjekke ut NISS-foredraget i morgen, men aner ikke ennå. Kanskje jeg bare blir liggende på gresset en plass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *