Lille Apes store tisseshow av Tjibbe Veldkamp (forfatter) og Kees de Boer (illustratør).

Lille Apes store tisseshow. Foto: Elin Bekkebråten SjølieJeg ble på sett og vis anbefalt å lese boka Lille Apes store tisseshow, skrevet av Tjibbe Veldkamp (forfatter) og Kees de Boer (illustratør), av min venninne og hennes fireårige datter. Slik den ble beskrevet for meg, hørtes det ut som ei morsom bok, og jeg lånte den med meg hjem fra biblioteket.

Lille Ape er innmari god til å tisse. Han er så flink at han finner ut at han like godt kan åpne et sirkus. Venninnen, Pia, vil være med, og hun får til nød lov til å være hans assistent. Mens Lille Ape viser fram sine kunster for alle dyrene i nabolaget, står Pia og ser på. Etter hvert blir hun lei av å ikke får være med, og spør Lille Ape om han har sett tissen hennes. Dermed begynner Lille Ape å lete.

Lille Apes store tisseshow er ei morsom billedbok, og på en underfundig måte forteller den om vennskap og om at det er mer moro å gjøre sammen, enn å gjøre ting på egenhånd. Sammen kan man rett og slett få til et bedre show! Dette er ei bok jeg tror vil falle i smak hos mange småfolk…

3 kommentarer til «Lille Apes store tisseshow av Tjibbe Veldkamp (forfatter) og Kees de Boer (illustratør).»

  1. Apropos tiss (og det var to ord jeg aldri hadde trodd jeg skulle komme til å skrive til deg): Regner med at du har fått med deg det eksistensielle verket «Bæsj» av Stephanie Blake? Der har du et tema jeg kan love deg fenger.

  2. Tror jeg kjenner den fireåringen *kremt* – hadde glemt at jeg anbefalte deg boka 😉
    Som jeg skrev til deg på twitter: boka er litt klønete oversatt (les: raskt gjort og med flaue skriveflau), men både jeg og datterliten digger boka. Kjempefin tissing!

  3. SkriveFEIL skal det være, selvfølgelig.. hehe, der gjorde jeg det selv.
    (Kan jeg få skylde på at jeg akkurat har kommet hjem etter konferansen og lang reisevei…? På tide å kubbe 😉 )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *