The Dead Girls’ Dance av Rachel Caine

Det er ikke så lenge siden jeg leste ut The Dead Girls’ Dance av Rachel Caine, andre bok i The Morganville Vampires-serien. Siden dette er bok to, og jeg ikke vil avsløre noe, i tilfelle du ikke har lest første bok i serien, skal jeg ikke si noe om selve handlingen i boka, men jeg føler uansett for å si noe om den.

Det skulle vise seg at å få tak i boka som e-bok i formatet ePub skulle bli en utfordring, da boka flere steder var trukket tilbake, eller «no longer aviable», som det står på flere av sidene. Jeg aner ikke hvorfor de gjør dette, og det er ganske irriterende. Man skulle jo tro de var interessert i å selge flest mulig bøker? Nåvel, nok om det, jeg fikk til slutt tak i boka, og selv om jeg ikke skjønner at ei digital utgave skal være dyrere enn ei heftet utgave, så betalte jeg gladelig for å få lest denne.

Siden flere andre bloggere hadde sagt at de ikke var så begeistret for bok to, hadde jeg egentlig ingen store forventninger. Heldigvis skulle det vise seg at jeg faktisk likte boka veldig godt. Nei, dette er ikke boka for de av dere som ønsker å bli intellektuelt utfordret, men så er det heller ikke poenget. Dette er underholdningslitteratur, og jeg koste meg veldig. I likhet med bok én, sluttet også denne med noe hengende i lufta, slik at jeg fortsette på bok tre (må bare lese noen andre bøker først…)

Jeg har en følelse av at dette kanskje muligens kommer til å bli en vampyrserie jeg vil lese alle bøkene av… Og jeg liker jo vampyrer! Gjør du?

7 kommentarer til «The Dead Girls’ Dance av Rachel Caine»

  1. Jeg leste første bok i flere vampyr- og varulvserier for et par år siden, men kom aldri lenger i noen av dem. Denne var egentlig den jeg likte best, så kanskje det ennå er tid til å lese videre;-)

  2. Liker vampyrer veldig godt, så denne er notert ned:) Rart det var så vanskelig og få tak i andre boka…..har også sett noen bøker er dyrere en papirutgaven, det er jo litt små teit, men sånn er det vel noen ganger. Skjønner ikke hvorfor da. Jaja:) Ha en flott dag og kos deg videre med bøkene:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *