BibliotekReform

Norsk bibliotekforening (NBF) inviterer medlemmer og interesserte til å være med i debatten om bibliotekenes fremtid. Dette skjer i form av noe de kaller en «biblioteks-wiki», nemlig BibliotekReform.

1. mai neste år skal ABM-utvikling levere et strategidokument til Kulturdepartementet som handler om prinsippene for en fremtidig norsk bibliotekspolitikk. NBF er med i utredningens referansegruppe, men siden de kun er en rådgivende part oppfordrer de selv bibliotekene til å delta i debatten og bli synlige.

Jeg synes dette er et virkelig flott tiltak av NBF, og ikke minst viktig. Bibliotekene har en tendens til å bli litt borte i debatten, og det er jo gjerne de som roper høyest som blir hørt. Jeg vil derfor oppfordre alle medbibliotekarer og andre biblioteksvenner til å delta i debatten, og være med på å gjøre bibliotekene synlige!

Én kommentar til “BibliotekReform”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *