Bok i sentrum

27. til 30. oktober ble det arrangert «Bok i sentrum» for niende gang. Dette årlige bokarrangementet finner sted midt i Oslos navle, nemlig i selveste Spikersuppa. Av en eller annen merkelig grunn har jeg så langt ikke fått med meg en eneste «Bok i sentrum», jeg har faktisk ikke vært på noe tilsvarende siden den store bokmessen som tidligere ble arrangert i messehallene som fantes på Sjølyst. Det var derfor med stor glede at jeg klarte å i hvert fall få med meg en liten del i år.

Ikke før søndag ettermiddag kom jeg meg på «Bok i sentrum», men jeg vil tørre å påstå at jeg kom godt, for min venninne, som jeg var med, og jeg kom akkurat i tide til å få med oss «Norsk humor», presentert av Are Kalvø og Christine Hope. De hadde plukket ut humoristiske perler fra en ny bok utgitt på Samlaget, og dermed var det duket for mye latter fra publikum.

Personlig er jeg meget begeistret for Kalvøs arbeide, spesielt synes jeg han er genial på lydbok. En sommer var min eks. og jeg på en liten biltur, og jeg hadde lånt Syden som lydbok på biblioteket. Jeg trenger neppe fortelle at det ble mang en latter på den bilturen. Nok om det, jeg skulle jo skrive om «Bok i sentrum».

Siden jeg fikk med meg så lite, kun denne ene presentasjonen, kan jeg desverre ikke si så mye. Vi hadde ønsket at vi kunne gå litt rundt å kikke på bøker etter å ha hørt på Kalvø og Hope, men desverre stengte hele arrangementet klokken 17, så vi var pent nødt til å vende nesen ut i den kalde kveldslufta igjen.

Neste år håper jeg at jeg endelig kan få med meg mer av «Bok i sentrum». Jeg må innrømme at jeg sier dette hvert år, men jeg kan ikke gi opp håpet om å endelig komme meg avgårde neste år…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *