Deichmanske bibliotek anbefaler sommerlektyre.

Deichmanske bibliotek har lagt ut en liste med anbefalt sommerlektyre. Her kan man finne en lett blanding av nye og gamle bøker, både klassikere og andre bøker som kanskje ikke er like kjente.

På lista finner man blant annet bøkene Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede av Jan Wiese og Mrs. Dalloway, som er to av mine favorittbøker, samt Ut og stjæle hester av Per Petterson og Mysterier av Knut Hamsun, som jeg nok må inrømme at jeg fant heller kjedelige den gangen jeg leste dem. (I og for seg synes jeg Mysterier har en spennende tematikk, og synes nok det er mer spennende å lese om boka enn boka i seg selv.

Nå føler vel jeg personlig at jeg ikke har noe problem med å finne sommerens lektyre for meg selv, med tanke på at jeg for tiden holder på med å lage et workshop i skeiv litteratur (som jeg ikke skal gå inn på her og nå), men for de som måtte ønske inspirasjon synes jeg siden absolutt er verdt et besøk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *