Neopangea – en framtidsfabel av Eirik Newth

NeopangeaJeg ble ferdig med Neopangea mens jeg satt på toget til Hamar på fredag. Det tok meg lang tid å sluke denne boka, for sluke den gjorde jeg. Den er rett og slett fabelaktig!

Jeg har vært fascinert av SciFi helt siden jeg var lita, og allerede da denne boka kom ut i fjor bestemte jeg meg for at dette var ei bok jeg rett og slett måtte lese, og da jeg omsider fikk gjort dette i forrige uke angret jeg ikke et sekund!

Neopangea handler om brødrene Jan og Theo, to brødre hvis foreldre holdes fanget i en ukjent leir. Brødrene må klare seg alene, helt til de blir hentet av den underlige professor Monteverdi, som tilbyr dem å reise inn i framtida for å hente deres kusine, og for dette lover han at foreldrene skal frigis.

Slik starter en forunderlig reise gjennom tid og rom, og en stor del av bokas handling foregår i Neopangea, vår egen verden slik den kan framstå om 250 millioner år. Vi møter verden slik den kan være etter lang tid med evolusjon og utvikling, og bare dette gjør denne historien fascinerende.

Denne boka passer for alle nysgjerrige sjeler i alle aldere.

4 kommentarer til «Neopangea – en framtidsfabel av Eirik Newth»

  1. Enig med deg. Boka bærer litt preg av at forfatteren prøver å klemme inn så mange fantastiske ting som mulig i løpet av handlingen, og det gjør at den av og til mister litt fokus … Men skrivegleden er det ingenting å si på.
    Og så er det godt at noen velger å skrive science fiction, slik at man får en pustepause fra all denne jævla fantasyen som alle skal skrive.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *