Astrid Lindgren 100 år

Astrid Lindgren 14. november fyller vår alles kjære Astrid Lindgren 100 år. Hun skulle i hvert fall ha gjort det, hvis hun var i live. Jeg mener at hun på sett og vis fortsatt lever, om ikke annet som i våre hjerter som gode barndomsminner. Personlig er jeg blant dem som elsket bøkene hennes, og jeg synes derfor det er på sin plass å markere denne fantastiske forfatterens 100 år i bloggen min.

Planen er at jeg skal ta for meg noen av Astrid Lindgrens bøker fremover. Hvilke, hva og hvordan kommer kanskje til å variere. Uansett kommer jeg til å gjøre det på den måten jeg har lyst til akkurat når jeg gjør det.

Jeg gleder meg!

Foto © Pål-Nils Nilsson/The Swedish Royal Library

Én kommentar til “Astrid Lindgren 100 år”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *