J. K. Rowling skriver krim

J. K. Rowling J. K. Rowling skal visstnok være i full gang med å skrive en ny bok, og dette sies å være en krim. Om ryktene stemmer kan jeg ikke stå inne for, men det blir definitivt spennende å se hva som skjer framover.

Rowling sa forøvrig i et intervju i sommer at hun var i gang med to nye prosjekter, men at hun nok kom til å forkaste det ene, akkuart slik hun gjorde da hun begynte å skrive bøkene om Harry Potter. Den ene var en barnebok, mens den andre var en voksenbok. Det kan med andre ord se ut til at det er voksenboka som vinner denne gangen, og at vi om kanskje ikke så alt for lenge kan hive oss over en ny Rowling-bok.

Jeg gleder meg!

2 kommentarer til «J. K. Rowling skriver krim»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *