Hvil i fred, Robert Jordan.

Robert Jordan I går sendte Stjernesøkeren meg en melding på MSN Messenger. Hun kunne fortelle at fantasyforfatteren Robert Jordan nå var død.

Robert Jordan, som egentlig het James Oliver Rigney, har skrevet de populære fantasybøkene Wheel of Time (Tidshjulet på norsk), og det har så langt kommet 11 bøker i serien. Mange stiller seg spørrende til hva som kommer til å skje med resten av historien, siden serien ikke var avsluttet. I følge Jordans blog skal dog hans kone kjenne til slutten, slik at planene om å avslutte tolvte og siste bind i serien skal gjennomføres. Den siste boka har arbeidstittelen Memory of light.

Én kommentar til “Hvil i fred, Robert Jordan.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *