Bok i sentrum 2007

Bok i sentrumSå er tiden her for Bok i sentrum. En av årets store begivenheter for det bokelskende folk. 25.- 28. oktober 2007 for å være mer eksakt. Jeg vet ikke om jeg kommer til å ha så mye tid og anledning til Bok i sentrum i år (heller), men kanskje litt?

Jeg har kikket på programmet og det ser slett ikke ille ut. Blant annet skal Sigbjørn Mostue lese fra Krakens gap, siste bok i Alvetegnet-triologien. Det hadde vært gøy å høre, jeg har stor sans for bøkene. Debatten om god og dårlig litteratur, som igjen har vært oppe i media, står også på programmet, men for å være ærlig vet jeg ikke om jeg har lyst til å få med meg akkurat den. Ellers, definitivt nok å ta av der.

Kos dere, de av dere som skal dit!

3 kommentarer til «Bok i sentrum 2007»

  1. Takk for påminnelsen. Jeg svever rundt i den villfarelse om at det ennå er en måned til Bok i Sentrum, så dette innlegget kom beleilig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *