The Bad Literary Sex Award

Jeg må innrømme at jeg ikke en gang hadde hørt om litteraturprisen The Bad Literary Sex Award før en kompis viste meg en artikkel i Dagbladet som kunne fortelle at nå hadde Norman Mailer blitt tildelt nettopp denne.

I følge artikkelen er det første gang denne prisen tildeles noen posthumt, og han får den for et avsnitt i romanen The Castle in the Forest. Prisen deles ut av kritikkmagasinet Literary Reviews for dårligste litterære sexbeskrivelse, og har til hensikt å skape oppmerksomhet rundt og fraråde bruken av uferdige, smakløse og ofte likegyldige sexbeskrivelser i den moderne romanen.

3 kommentarer til «The Bad Literary Sex Award»

  1. Det er jo selvsagt kjedelig å motta en «pris» som henger ut det man har skrevet, men det finnes utrolig mye dårlig sex i litteraturen. Flere ganger er det bare pinlig å lese, og forfatteren oppnår ikke den effekten jeg innbiller meg at vedkommende ønsket for meg i det hele tatt. Jeg tror det vanskelig å skrive om sex også. Kanskje man burde kjenne sin egen begrensning?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *