En slags klassiker?

BazarTor Åge Bringsværd skriver rett og slett knakende bra. Jeg er nå i gang med Bazar (pådyttet meg i et øyeblikk hvor jeg var i skrikende behov for ei ny bok, da jeg hadde lest ut mi og ikke tatt med meg ei ekstra). Underlig bok. Jeg tror jeg liker denne også.

Fortsetjing fylgjar…

2 kommentarer til «En slags klassiker?»

  1. Mmmm… Elsker Bringsværd, en fantastisk forfatter! Hodet summer alltid så det nesten kortslutter etter å ha lest noe av ham. Stimulerende.

    Noe av det senere virker mye som variasjoner av det tidligere… Favorittene er fortsatt Kher Shus (eller hvordan det skrives) og Minotaur 😀

  2. Ja, Bringsværd er nok litt helt, synes jeg. 🙂 Bazar var debutboka. Kommer til å lese mer av ham, definitivt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *