Trendy bibliotheque!

BibliotekAt dansker er kule har jeg egentlig tenkt lenge. Og denne tanken blir definitivt ikke svekket når jeg leser artikkelen «Trendy blant bøker» i avisa Klar tale. De forteller med adre ord at i Danmark er det hipt og kult å gå på biblioteket.

«Unge i Danmark har begynt å samles på biblioteket. Bøker til utlån er gjenbruk, og det er moderne å vise ansvar for miljøet, skriver den danske ukeavisa Urban. Støvete bokhyller og slitte tregulv er også trendy.»

Nå er det selvsagt noen av oss som for lengst har skjønt at bibliotek er kult, men at også media nå har fått teften er moro. Så kan vi håpe at trenden også vil komme for fullt her til lands.

2 kommentarer til «Trendy bibliotheque!»

  1. En god nyhet! Fin blogg du har, jeg er innom hver gang du minner om den på Biblioteknorge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *