Ting tar tid…

Å skulle gå over til nytt system i bloggen tar tid. Spesielt nå som jeg har vært ekstra sliten pga. en bilulykke jeg var med i for en drøy uke siden. En brist i brystbeinet gir en del smerter, samt generell mørbankethet, så jeg sover dårlig, og dermed går alt litt ekstra sakte.

Dette betyr dog ikke at bloggen er glemt eller at jeg ikke leser. For tiden leser jeg The Historian av Elizabeth Kostova, en spennende bok om vampyrer. Det er lenge siden jeg første gang hørte om den, og da tilbudet om å lese den via en bookcrossingboksirkel bød seg, slang jeg meg på. Når jeg er ferdig med boka vil den reise videre til neste på lista.

Ellers jobber jeg med å kategorisere alle gamle ukategoriserte innlegg. Dette er en større jobb enn hva jeg anet, så det er noe som definitivt vil ta tid. Jeg skal forsøke å få tid og overskudd til vanlige blogginnegg innimellom også.

2 kommentarer til «Ting tar tid…»

  1. *klemme veldig forsiktig på* Ta det med ro og bli helt frisk igjen vennen – det høres utrolig ubehagelig ut -_-

    Hva synes du om The Historian? Jeg leste den på hytta, alene i vintermørket, og den var tilstrekkelig bra til at jeg ikke helt turte å gå alene på utedoen om kvelden *fnis* Men den er definitivt ikke blant de beste jeg har lest…

    Hvis du på noe som helst tidspunkt finner ut at du har tid til en ny bok (haha – yeah right, som om det skjer de første fire åra? ;)) så ta en kikk på Sunshine av Robin McKinley… Kanskje den aller beste vampyrboka jeg har lest! (Har rett nok ikke lest SÅ mange av dem… men læll :))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *