Bokfolket fester videre…

At forlagene arrangerer fester for sine forfattere, ansatte og sikkert noen andre, så er det vel få av disse som får så mye oppmerksomhet som Aschehougs hagefest. Dagbladet.no slår til med overskriften «- Willoch har allerede gått hjem!» etterfulgt av undertittelen «Hvem skaper skandale på Aschehougs hagefest?» Jeg må innrømme at jeg faktisk humrer litt. Jeg kommer neppe til å forsøke å finne ut hvem som skapte skandale på årets fest, og jeg husker heller ikke hvem som eventuelt gjorde det på fjorårets. Håper uansett alle de som var der koste seg.

4 kommentarer til «Bokfolket fester videre…»

  1. Jeg vet ikke hvorfor han fikk feilmelding, kanskje det er Firefox som krangler? (Hva vet vel jeg?) Men kommentaren la seg i godkjenningskøen, som den skulle, og ble godkjent av meg da jeg kom hjem. Som jeg skrev i en kommentar til ham: Jeg sitter ikke online 24/7, og køen med kommentarer kan være lang, så det kan ta tid før jeg får godkjent den.

  2. Må si meg enig med Eirik… Jeg blir litt irritert på den der hagefesten i grunnen, særlig da jeg jobbet i bokhandel og folk fnisende spurte om jeg skulle på hagefesten og alt fokuset er på kjendisene og ikke på bøkene… Mrf. Men det er sikkert en bra fest 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *