Vampyrbiblioteket.

I går skrev jeg om vampyrbøker, -serier og -filmer. Jeg vil ikke slippe temaet helt enda. Det finnes nemlig ei hjemmeside som er dedikert til bøker om disse blodtørstige vesnene: The Vampire Library.

The Vampire Library er ment som ei side for lesere av vampyrbøker, både i form av skjønn- og faglitteratur. Her kan du finne lister over vampyrbøker, samt detaljert informasjon om bøkene. The Vampire Library har også en egen blogg, men denne er sørgelig lite oppdatert.

Sida er oversiktilig og inholdsrik, og kan nok anbefales for alle som er spesielt interesserte i vampyrgenren!

2 kommentarer til «Vampyrbiblioteket.»

  1. Takk for tips, jeg har nylig blitt interessert i denne kategorien, men har ikke lest noe ennå. Det skyldes nok at jeg har sett mye Buffy the vampire slayer, og jeg blir ganske fascinert av temaet. Tenkte prøve meg på den første Twilight-boka når jeg får tak i den. Tror det var noen og tjue foran meg på lista på biblioteket. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *