Dagbladet kan det med overskrifter…

«Jøss!» tenkte jeg da jeg så Dagbladet.nos overskrift lyse mot meg: «Pappakukker, døde fostre og morkaker». «Æsj!» tenkte jeg så, men klikket meg alikevel videre, siden jeg så bildet med ungdomsbøker som fulge med.

I anledning av at det på førstkommende fredag blir klart hvem som vinner Kulturdepartementets litteraturpris for barne- og ungdomslitteratur, har de i dag publisert anmeldelser av ungdomsbøker. De nominerte bøkene til prisen er:
Alle har eit sultent hjerte av Bjørn Sortland
Natt på Frognerbadet av Sverre Henmo
Ingen ild tenner stjernene av Tor Fretheim

Så får vi vente i spenning og se hvilken av dem som stikker av med prisen…

Én kommentar til “Dagbladet kan det med overskrifter…”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *