Månedens sanger: Happy Rhodes.

Jeg husker veldig godt mitt første møte med musikken til den amerikanske sangeren Happy Rhodes. Det var hjemme hos en kompis, og han satte på en CD han mente jeg burde høre. Allerede ved første tone begynte jeg å danse rundt: Det var vakkert og trollbindende! Da vi skulle gå, kom han bort til meg med en CD og rakte den til meg. «Vær så god!» sa han og smilte. Forskrekket kikket jeg på ham, og så på CDen og så på ham igjen. «Jeg skjønte du likte det så godt, så jeg tenkte du kunne få den.. Og sånn var det at Many Worlds Are Born Tonight ble min første CD med Happy Rhodes.

Temporary And Eternal

(fra albumet Equipoise)

He is broken, far from free
Words were spoken, ‘tween him and me
«I had friends, yes, I was admired
I’m so old now, feel so tired»

Well he walks to the gate and he looks behind
at life in rewind
And wishes he had known these things
while still alive
still alive

He can see reason in everything
«Where do I go to get my wings»

Going to fly

She sees faces in her home
Wonders why they (don’t) leave her alone
«You must know child, I am all here
They think I’m failing, senile, I fear»

Well she walks to the gate and she looks behind
at life in rewind
And wishes she had known these things
while still alive
still alive

«I can see the purpose now and all I’ve learned
All the roads and where they’ve turned
I can see, I can see everything, the total truth
I’m ready for another youth»

Going to fly
Skrevet av Happy Rhodes


Link på YouTube

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *