Venter du på ei bok?

FormørkelsenDet er nok mange som går og venter på bok nummer tre i Twilight-sagaen på norsk. Formørkelsen forventes i salg 30. april 2009. Den kommer i flere formater: Vanlig papirbok, lydbok på CD og digibok.

Bok nummer fire skal i følge Haugenbok hete Ved daggry, noe jeg synes er en god oversettelse av orginaltittelen Breaking dawn. Den forventes i salg 10. november 2009, men er for lengst ute på engelsk.

Forfatteren av Twilight-sagaen, Stephenie Meyer, har også utgitt boka The Host. Også denne blir å finne på norsk, og Verten forventes i salg 5. august 2009. Den norske bokdatabasen skriver følgende om boka:

Vår verden har blitt invadert av en usynlig fiende. Mens menneskenes kropper fortsetter sine liv, intakte og uten synlig forandring, er sjelen og hjernen deres overtatt av fienden. Størstedelen av menneskeheten har bukket under. Melanie er en av de få gjenlevende «ville» menneskene. Da hun blir fanget, er hun overbevist om at dette betyr slutten for henne. Men sjelen som har blitt tildelt Melanies kropp, møter større motstand enn hun har forutsett. Melanie nekter å gi slipp, og begynner å fylle den nye sjelens tanker med lengsel etter den mannen Melanie elsker.

Selv må jeg innrømme at jeg gleder meg til femte bok i Twilights-sagaen kommer ut på engelsk. Ja, du leste riktig, det kommer ei bok til! På Stephenie Meyers offisielle hjemmesider kan man lese følgende:

June 2008 Update: In response to the outrageous number of emails that I have received with questions concerning Midnight Sun, I talked to Stephenie this weekend and she asked me to let everyone know that Midnight Sun is her next project. She has not yet finished writing it (and there is no timeline set up, so we all need to put a lot of effort into being patient for a while longer), but she is definitely still planning on having it published. And, after Breaking Dawn comes out, Stephenie will have much more time to focus on writing Midnight Sun.

Hvilken bok venter du på?

7 kommentarer til «Venter du på ei bok?»

  1. SkyWize: Huff, jeg blingsa nok på datoene. Jeg trodde det var skrevet ETTER lekasjen, og at hun hadde ombestemt seg. Jaja. Den som lever får se. Jeg har nok bøker å lese uansett. 😉

  2. Jeg leser nr tre i Twilight nå – de er enkle å lese på engelsk. Hm…venter jeg på noen bok? Hm…. Tror ikke det egentlig. Jo! Forresten .- jeg venter på Trudi Canavan, min yndlings fantasyforfatter.

  3. I går dumpa den norske utgaven av bind tre på skrivepulten min. Ble levert rett opp til produksjonsavdelinga! Skal sette meg på innleseren. Mine unge lånere skriker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *