Selma og Sophie

Sitter her og ser på Selma og Sophie på NRK1. NRK1 er den eneste kanalen jeg har, og jeg er veldig glad for at det er akkurat den jeg har, for dette kan jeg like!

I dag er det første delen av denne miniserien om Selma Lagerlöf og hennes venninne og elskerinne, Sophie Elkan. NRK skriver følgende om serien på sine hjemmesider:

I forbindelse med den svenske forfatteren Selma Lagerlöfs 150 års jubileum, sender NRK en svensk miniserie om en av vår tids største forfattere. Serien handler om Selmas kjærlighet til Sophie Elkan og forholdet med Valborg Olander – og ikke minst hennes blandede følelser over Nobelprisen hun fikk i 1909.


Selma og Sophie

10 kommentarer til «Selma og Sophie»

  1. Selma og Sophie på nrk1 igår var en sann fornøyelse. Jeg kan ikke vente til neste mandag! Men har en venninne som også absolutt burde ha sett første del. Er det noen som vet om den blir sendt i reprise (når og hvor) før siste del blir sendt om en uke?

  2. Hei Elin. Jeg gikk inn på bloggen din og leste om serien da den var halvveis i går. Jeg kastet meg over tv’en og fikk med siste halvdel. Takk for tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *