Refusert!

The Left Hand of DarknessEn av mine favorittforfattere (jeg har ganske mange) er Ursula K. Le Guin. Le Guin har vunnet en mengde prestisjefylte priser for bøkene sine, og skriver knakende god fantasy og science-fiction. På hjemesidene sine kan hun fortelle at også hun har blitt refusert av forlaget. Hun har lagt ut refusjonsbrevet hun mottok da hun sendte inn manuset til det som faktisk er min favorittbok innen science-fivtion, The Left Hand of Darkness. Denne ble omsider utgitt i 1969, og hun har mottat både Nebula- og Hugo-prisen for denne fantastiske romanen.

4 kommentarer til «Refusert!»

  1. Ursula K. Le Guin er også ein av mine yndlingsforfattarar. Eg har lest alt av henne utanom den siste, «Powers». Den er nok verdt å lese ettersom den nettopp vant Nebulaprisen for beste roman. Så no gjeld det berre å få tak i den så fort som råd.

    Det seier sikkert litt om mitt forhold til UKLG at katten min heiter Shevek. For dei uinnvidde så er dette hovudpersonen i ei anna Nebula- og Hugoprisvinnande roman av UKLG «The Dispossessed».

  2. Jeg eeeeeeelsker Ursula Le Guin. Morsomt å lese at også hun er refusert en gang. Jeg har hatt mye glede av hjemmesiden hennes og refererte til den i masteroppgaven min. :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *