12 år etter.

I dag er det 12 år siden første bok om Harry Potter kom ut. 30. juni 1997 kom J. K. Rowlings Harry Potter and the Philosopher’s Stone, og akkurat nå sitter jeg og hører på NRKP1 om historien bak boka. Kanskje ikke så mye nytt for oss som kjenner bøkene, men jeg synes det alikevel er litt koselig. Programmet heter Norgesglasset, og jeg antar at det kommer til å lige på nett siden, for de som skulle være interesserte i å høre på. Programposten er «Dagen i dag, 30. juni: Den første boka om Harry Potter gis ut i England.»

3 kommentarer til «12 år etter.»

  1. Tenk at det virkelig gått 12 år siden første bok kom ut og jeg har enda ikke lest en eneste av Harry Potter bøkene. Skal se om jeg ikke får tatt med meg første bok i serien neste gang jeg er på biblioteket, det er jammen meg på tide.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *